FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BULIĆ: VEĆINA TURISTIČKIH ODREDIŠTA SPREMNA ZA SEZONU

SPLIT, 20. svibnja 2004. (Hina) - Većina turističkih odredišta uHrvatskoj spremna je za turističku sezonu, rekao je danas u Splitudirektor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulićupozorivši istodobno da su građevinski radovi u turističkim mjestima,koja žele produžiti sezonu, morali biti završeni već u travnju.
SPLIT, 20. svibnja 2004. (Hina) - Većina turističkih odredišta u Hrvatskoj spremna je za turističku sezonu, rekao je danas u Splitu direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić upozorivši istodobno da su građevinski radovi u turističkim mjestima, koja žele produžiti sezonu, morali biti završeni već u travnju.

Bulić je to rekao na sastanku u Splitu predstavnika HTZ-a s djelatnicima turističkih zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

Također je napomenuo da rušenje bespravno sagrađenih objekata na obali nikako ne može ići zajedno s turizmom, odnosno s turističkom sezonom.

"Ako bespravni objekti do sada nisu srušeni, neće biti kasno ni ako se sruše nakon sezone", primijetio je Bulić.

Direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice rekao je kako osobno smatra da je namjera javno-privatnog partnerstva u Sunčanom Hvaru dobra, premda je na novinarske upite kazao da ne može komentirati razna stajališta oko tog pitanja.

"Prodavati po svaku cijenu ne bi smio biti cilj, jer je turizam komparativna prednost Hrvatske. No, izuzetno je važno definirati budućnost tako vrijednih objekata kao što su kompleksi Sunčanog Hvara", naglasio je Bulić.

(Hina) xmerc yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙