FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSTAVLJENA KNJIGA BOGDANA MALEŠEVIĆA "ZA SJEDINJENU KRŠĆANSKU EUROPU - SEDAM EUROPSKIH APOSTOLSKIH PUTOVANJA" I NOVI BROJ ČASOPISA "ZLATNO PERO"

HR-Hrvatska-knjige-časopisi-predstavljanje-Religija/vjerovanje-Vjerske zajednice-Vjerovanja Predstavljena knjiga Bogdana Maleševića "Za sjedinjenu kršćansku Europu - sedam europskih apostolskih putovanja" i novi broj časopisa "Zlatno pero" ZAGREB, 26. travnja 2004. (Hina) - Zagrebački nakladnik Grafok predstavio je večeras u knjižnici "Bogdan Ogrizović" u Zagrebu knjigu Bogdana Maleševića "Za sjedinjenu Europu - sedam europskih apostolskih putovanja" i novi broj časopisa "Zlatno pero".
ZAGREB, 26. travnja 2004. (Hina) - Zagrebački nakladnik Grafok predstavio je večeras u knjižnici "Bogdan Ogrizović" u Zagrebu knjigu Bogdana Maleševića "Za sjedinjenu Europu - sedam europskih apostolskih putovanja" i novi broj časopisa "Zlatno pero".#L# O knjizi su govorili mons. Ivan Šešo, Bogdan Malešević i ekonomist Marko Francisković, a dijelove iz knjige je čitao je glumac Rene Medvešek. Knjiga izlazi u vrijeme kad se deset novih zemalja pridružuje Europskoj uniji, rekao je Šešo i dodao kako se sada u Europi prvi put sastaju svi važni kršćanski molitveni pokreti. Malešević svojom knjigom proročki zastupa ono što najoštroumniji duhovi Europe zamjećuju, a napose Sveti Otac, koji je ovih dana proglasio blaženim Roberta Schumanna - jednoga od trojice utemeljitelja nove Europe, rekao je Šešo. Knjiga "Za sjedinjenu kršćansku Europu" (407 strana) donosi reportaže s autorovih hodočašća bilježenih esejističkim zapisima. Knjiga je podijeljena na sedam putovanja na koje se uputio autor-hodočasnik: u Rim, u Pariz, u Kijev i Moskvu, u Njemačku i Švicarsku, u Ukrajinu, opet u Švicarsku i Njemačku, te u Amsterdam. O 25. broju časopisa "Zlatno pero", čiji je glavni urednik Bogdan Malešević, govorio je Marko Francisković. Francisković u ovom broju piše o kultu Haaškoga suda za ratne zločine. Bogdan Malešević je zagrebački publicist i novinar. Objavio je više knjiga, a među njima "Rimski dnevnik" i "Međugorje - iz tame u svjetlo". (Hina) xmk yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙