FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oponašao Hitlera pa dobio otkaz

LONDON, 30. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Britanski djelatnik hitnepomoći dobio je u četvrtak otkaz jer je oponašao Adolfa Hitlera nakostimiranoj zabavi priređenoj u londonskoj bolnici Princess AlexandraHarlow u studenome, objavio je u petak njegov poslodavac.
LONDON, 30. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Britanski djelatnik hitne pomoći dobio je u četvrtak otkaz jer je oponašao Adolfa Hitlera na kostimiranoj zabavi priređenoj u londonskoj bolnici Princess Alexandra Harlow u studenome, objavio je u petak njegov poslodavac.

Stephen Marsham dobio je otkaz "zbog karakterističnoga lošeg ponašanja", objavila je bolnica nakon što je djelatnika saslušala disciplinska komisija.

Na kostimiranoj zabavi u stilu 40-ih godina 20. stoljeća 55-godišnji Marsham došao je odjeven u kostim RAF-a (kraljevskih zračnih snaga), ali je na opasku kolege da nalikuje njemačkome kancelaru Adolfu Hitleru stavio lažne brkove, stao marširati pačjim hodom i oglušio se o poziv nadređenih da prekine.

Marshamova supruga drži otkaz neprimjerenim jer je to "bila samo šala".

Međutim, kažnjeni bolničar nije jedini Britanac koji se proslavio prerušavanjem u nacista u 2005. godini. U siječnju je, naime, princ Harry, treći u redoslijedu nasljeđivanja britanske krune, na kostimiranu zabavu stigao u odijelu SS-ovca, a nakon burne reakcije javnosti svoj je izbor kostima nazvao "glupim".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙