FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izrael: Pisma naslovljena na Boga ili Isusa ulažu se u pukotine Zapadnog zida

JERUZALEM , 14. prosinca 2005. (Hina/AP) - Zaposlenici izraelskepošte u jednom od najsvetijih gradova na svijetu, Jeruzalemu, usrijedu su, kao i ranijih godina, nastojali sortirati nekoliko stotinapisama adresiranih na Boga, Svetu zemlju ili Isusa Krista.
JERUZALEM , 14. prosinca 2005. (Hina/AP) - Zaposlenici izraelske pošte u jednom od najsvetijih gradova na svijetu, Jeruzalemu, u srijedu su, kao i ranijih godina, nastojali sortirati nekoliko stotina pisama adresiranih na Boga, Svetu zemlju ili Isusa Krista.

U danima oko božićnih blagdana u središnji jeruzalemski poštanski ured stiže oko dva milijuna pisama, a na mnogima među njima kao primalac je naveden Bog, Isus ili Sveta zemlja.

Kako takva pisma ne bi završila u smeću, zaposlenici pošte imaju poseban poštanski pretinac u koji ih sortiraju, a zatim ih nekoliko puta godišnje ulažu u pukotine Zapadnog zida.

Rabin Shmuel Rabinovitch, glavni rabin Zapadnog zida, rekao je kako se na taj plemeniti način omogućuje ljudima iz svih dijelova svijeta da njihove iskrene molitve stignu do svetog mjesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙