FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Nožem do 10 tisuća kuna

ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) - U dva odvojena slučaja razbojnici sujučer opljačkali oko 20 tisuća kuna od muškaraca kojima su zaprijetilinožem, a potom im oteli novac, izvijestila je danas zagrebačkapolicija.
ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) - U dva odvojena slučaja razbojnici su jučer opljačkali oko 20 tisuća kuna od muškaraca kojima su zaprijetili nožem, a potom im oteli novac, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Prva žrtva bio je 61-godišnji turski kamiondžija, opljačkan na parkiralištu motela Lučko. Oko 3 sata ujutro vozač je izašao iz kabine i otišao na WC, a kada se vratio do kamiona s leđa su mu prišla dvojica nepoznatih muškaraca, od kojih mu je jedan prislonio nož na leđa. Drugi mu je prišao s prednje strane i uhvatio ga za vrat, a tada je došao i treći razbojnik koji mu je naredio da preda novac. Kada je rekao da nema novca razbojnik mu je ponovno zaprijetio i prislonio nož na vrat, a vozač mu je dao nešto više od 10 tisuća kuna.

Drugo razbojstvo dogodilo se ispred jednog kafića u Dubravi, a žrtva je bio 34-godišnji Zagrepčanin. Nešto prije 18 sati on je pio s dvojicom muškaraca, od kojih jednog poznaje po imenu. Kada su izišli iz lokala poznanik je nasrnuo na njega, udario ga šakom u glavu i srušio na tlo, gdje ga je napao i drugi muškarac. Poznanik je potom izvadio džepni nož i zarezao ga, dok mu je drugi muškaraca iz trenirke izvadio novac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙