FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: tri provale u sportske kladionice

ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Iz tri zagrebačke sportskekladionice razbojnici su jučer predvečer odnijeli više od 30 tisućakuna, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Iz tri zagrebačke sportske kladionice razbojnici su jučer predvečer odnijeli više od 30 tisuća kuna, izvijestila je danas policija.

Najveći plijen, oko 25 tisuća kuna, odnio je razbojnik koji čak nije bio ni naoružan, a djelatnice je, kako tvrde u policiji, zaplašio verbalnom prijetnjom.

U kladionicu Super sport u Ilici razbojnik je došao oko 19,45 sati. Neko vrijeme je ostao u kladionici čekajući da sa službenicama ostane sam. Potom im je zaprijetio, a one su u strahu za vlastiti život na pult stavile oko 25 tisuća kuna.

Nešto ranije, oko 19 sati, opljačkana je kladionica Žderić u Maretićevoj ulici u Novom Zagrebu, a nepoznati muškarac je uz prijetnju pištoljem došao do četiri tisuće kuna.

Pištoljem se poslužio i razbojnik koji je oko 17,25 sati opljačkao kladionicu Super sport na Savskoj cesti. Nakon prijetnji djelatnici naoružani je razbojnik pobjegao s oko 4800 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙