FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Internet stranice "gavelle" među deset najboljih

ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - Na nacionalnom internet natječaju"Vidi Web Top 100" za 2005. internet stranice zagrebačkoga kazališta"Gavella" uvrštene su među sto najboljih internet stranica uHrvatskoj, odnosno među deset najboljih u kategoriji "Znanost,obrazovanje, kultura", priopćilo je to kazalište.
ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - Na nacionalnom internet natječaju "Vidi Web Top 100" za 2005. internet stranice zagrebačkoga kazališta "Gavella" uvrštene su među sto najboljih internet stranica u Hrvatskoj, odnosno među deset najboljih u kategoriji "Znanost, obrazovanje, kultura", priopćilo je to kazalište.

Vidi Web Top 100 nacionalni internet natječaj najznačajniji je hrvatski web natječaj koji se ove godine održava šesti put. Održao se i u kategorijama "Korporativne stranice", "Financijske institucije", "Državne institucije", "Mediji i novosti", "Turizam i putovanja", "Sport i zdravlje", "Internet prodaja", "Auto-Moto", "Zabava, Moda, Glazba".

"Gavelline" stranice odabrane su u konkurenciji više od 2900 hrvatskih web stranica, a to je kazalište jedino hrvatsko kazalište čije su stranice uvrštene među sto najboljih, ističu u priopćenju.

Stručni ocjenjivački sud izabrao ih je zbog njihove interaktivnosti, dizajna preglednosti te obilja korisnih informacija.

U "Gavelli" ističu da je to jedino hrvatsko kazalište na čijim se web stranicama mogu pronaći podatci o svim predstavama izvedenima u proteklih 50 godina. Adresa je "Gavelle" na internetu, gdje se mogu kupiti ulaznice za predstave, www.gavella.hr.

U kategoriji "Znanost, obrazovanje, kultura" pobijedile su stranice "Vitaminoteke", portala o nutricionizmu. Među prvih deset u toj kategoriji još su znanstveni portal CroEos .net, PhotoCroatia.com - baza slika hrvatskih gradova, web stranice Ekonomskog fakulteta, hrvatski pravni portal Legalis.hr, PLIVAmed.net namijenjen zdravstvenim radnicima, Galerija Badrov, online muzej starih obiteljskih fotografija (Skarabej projekt) te stranice Prirodnog parka Kopački rit.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙