FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: Zbog snijega manja kašnjenja u željezničkom prometu

ZAGREB, 29. prosinca 2005. (Hina) - Sve pruge Hrvatskih željeznica,unatoč snježnim padalinama i niskim temperaturama i dalje su prohodne,a promet se odvija uz povremena kašnjenja putničkih vlakova,izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ) u 14 sati.
ZAGREB, 29. prosinca 2005. (Hina) - Sve pruge Hrvatskih željeznica, unatoč snježnim padalinama i niskim temperaturama i dalje su prohodne, a promet se odvija uz povremena kašnjenja putničkih vlakova, izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ) u 14 sati.

U prigradskom prijevozu Zagreba tijekom dana nije bilo poremećaja, sve elektormotorne garniture bile su u prometu, a vlakovi voze po voznom redu s povremenim kašnjenjima do 10 minuta.

U unutarnjem daljinskom prometu vlakovi voze redovito s povremenim kašnjenjima do 20 minuta.

Vlakovi u međunarodnom prometu i tijekom dana na granične pogranične kolodvore dolaze sa zakašnjenjem od oko 60 minuta.

Sve dežurne ekipe HŽ-a i dalje su na terenu te čiste snijeg s perona, kolosijeka i skretnica. Dežurne su i sve radionice za popravak vučnih vozila, kako bi se eventualni kvarovi koji nastaju zbog snijega i niskih temperatura, što prije otklonili.

HŽ podsjećaju putnike koji za praznike žele putovati iz Zagreba prema Splitu i obrnuto, da to mogu učiniti dnevnim nagibnim vlakovima te noćnim vlakom koji u svom sastavu ima vagone za spavanje i vagone za prijevoz automobila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙