FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Imenovani zamjenici u Državnom, županijskim i općinskim odvjetništvima

ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - Državnoodvjetničko vijeće (DOV)danas je imenovalo zamjenike državnih odvjetnika u glavnom Državnomodvjetništvu, županijskim državnim odvjetništvima u Osijeku, Zlataru iRijeci te Općinskom državnom odvjetništvu u Belom Manastiru.
ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - Državnoodvjetničko vijeće (DOV) danas je imenovalo zamjenike državnih odvjetnika u glavnom Državnom odvjetništvu, županijskim državnim odvjetništvima u Osijeku, Zlataru i Rijeci te Općinskom državnom odvjetništvu u Belom Manastiru.

Marinka Orlić imenovana je zamjenicom glavnog državnog odvjetnika u Kaznenom odjelu.

Zamjenikom u Građansko-upravnom odjelu Županijskog državnog odvjetništva u Osijeku imenovan je Milenko Perić, a u Građansko-upravnom odjelu Županijskog državnog odvjetništva u Zlataru Tomo Božić, dok je Sajonara Čulina imenovana zamjenicom u Kaznenom odjelu Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci.

Zamjenicom u Građansko-upravnom odjelu Općinskog državnog odvjetništva u Belom Manastiru imenovana je Katarina Gorup.

Na sjednici su na vlastiti zahtjev razriješeni Željko Žganjer s dužnosti zamjenika glavnog državnog odvjetnika, Vlatko Nuić s dužnosti zamjenika u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli i Saša Lui s dužnosti zamjenice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙