FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada objavila javni poziv za pravobranitelja/icu za djecu

ZAGREB, 30. studenog 2005. (Hina) - Hrvatska Vlada danas je također natelefonskoj sjednici objavila Javni poziv za prijavu kandidata nadužnost pravobranitelja/ice za djecu, priopćeno je iz Vlade.
ZAGREB, 30. studenog 2005. (Hina) - Hrvatska Vlada danas je također na telefonskoj sjednici objavila Javni poziv za prijavu kandidata na dužnost pravobranitelja/ice za djecu, priopćeno je iz Vlade.

Prijavu kandidata na dužnost pravobranitelja/ice za djecu, uz koju je obavezno priložiti životopis i dokaze o ispunjavanju uvjeta, treba dostaviti u roku od 15 dana od objave javnog poziva na Tajništvo Vlade RH, Trg Sv. Marka 2, Zagreb.

Pravobranitelja/icu za djecu imenuje i razrješava Hrvatski sabor, na prijedlog Vlade RH.

Vlada je danas na telefonskoj sjednici povukla Prijedlog odluke o imenovanju pravobraniteljice za djecu budući da je predložena kandidatkinja na to mjesto Ksenija Butorac izvijestila predsjednika Vlade Ivu Sanadera da povlači svoju kandidaturu na tu dužnost.

Ksenija Butorac povukla je svoju kandidaturu na dužnost pravobraniteljice za djecu, nakon što se njezinu imenovanju danas usprotivila većina parlamentarnih klubova u Hrvatskom saboru te najavila da će nastaviti raditi s djecom s posebnim potrebama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙