FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nadzorni odbor CO: Mihanović novi član Uprave

ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Nadzorni odbor najvećeg hrvatskogosiguravatelja Croatia osiguranja d.d. potvrdio je financijskoizvješće za 2004. godinu, po kojem je tvrtka poslovala uspješno,ostvarivši povećanje neto dobiti za 18 posto u odnosu na godinu prije,objavljeno je danas iz Croatia osiguranja.
ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Nadzorni odbor najvećeg hrvatskog osiguravatelja Croatia osiguranja d.d. potvrdio je financijsko izvješće za 2004. godinu, po kojem je tvrtka poslovala uspješno, ostvarivši povećanje neto dobiti za 18 posto u odnosu na godinu prije, objavljeno je danas iz Croatia osiguranja.

Iako se u priopćenju ne navode iznosi, ranije je tijekom godine objavljeno da je neto dobit najvećeg hrvatskog osiguravatelja u 2004. iznosila 88,4 milijuna kuna, dok je neto dobit na razini Grupe Croatia osiguranja povećana za 37,1 posto u odnosu na godinu prije, na 98,8 milijuna kuna

Uprava Croatia osiguranja Nadzornom odboru je, navodi se, predočila i prijedlog Plana poslovanja za 2006. godinu.

Nadzorni odbor dao je suglasnost na odluku o smanjenju i o istodobnom povećanju temeljnog kapitala Croatia osiguranje mirovinskog društva za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondom, kao i na osnivanje filijala Croatia osiguranja u Gospiću, Požegi i Virovitici.

Dužnosti člana Uprave razriješen je Vlado Ošust, a u Upravu je imenovan Damir Mihanović, dosadašnji izvršni direktor za Dalmaciju.

Sjednicom Nadzornog odbora, koja je održana 13. prosinca, predsjedao je predsjednik Ivan Šuker, a na sjednici su bili nazočni članovi Petar Čobanković, Damir Ostović,  Miroslav Hrašćanec, Branko Vukelić i Grga Ivezić, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙