FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Feng shui mijenja sustav adresa u San Franciscu

HAYWARD, 27. prosinca 2005. (Hina/AP) - Investitori koji žele povećatitržišnu vrijednost svojih zgrada žale se na propise o adresama upodručju San Francisca jer taj sustav tjera kupce koji vjeruju udrevno kinesko umijeće feng shuija.
HAYWARD, 27. prosinca 2005. (Hina/AP) - Investitori koji žele povećati tržišnu vrijednost svojih zgrada žale se na propise o adresama u području San Francisca jer taj sustav tjera kupce koji vjeruju u drevno kinesko umijeće feng shuija.

Prema sustavu dodjeljivanja brojeva uvedenome pedesetih godina u okrug Alamedu, adrese se određuju prema udaljenosti od središta Oaklanda, a zbog te je metode na gotovo svakom poštanskom sandučiću u Haywardu i okolnim mjestima peteroznamenkasti broj.

Oduvijek je te brojeve teško zapamtiti, ali investitori odnedavna tvrde da će oni smanjiti i vrijednost nekretnine jer se samim postojanjem brojeva povećava vjerojatnost da broj bude nesretan po feng shuiju.

Feng shui govori o tome da gradnja utječe na sreću i zdravlje stanara. Članovi gradskoga vijeća, a petero ih živi na adresama s brojevima većim od 20.000, jednoglasno su odlučili dopustiti investitorima upotrebu manjih brojeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙