FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 26. prosinca 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 26. prosinca 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

PEKING - Na licima organizatora OI u Pekingu 2008. svakog je dana sve veći osmjeh. Financijske prognoze pokazuju da će Igre u Pekingu biti najprofitabilnije u povijesti olimpijskog pokreta. Prvo mjesto kad je pitanju zarada od olimpijskih igara drži Los Angeles, koji je 1984. ostvario profit od 220 milijuna dolara. Nakon OI u Los Angelesu niti jedan domaćin nije se uspio približiti toj brojci, većina je završila u dugovima ili na pozitivnoj nuli, a najgori je primjer Atena. Domaćini prošlogodišnjih Igara u Ateni otišli su u minus od čak sedam milijardi eura. Kinezi bi napokon trebali preokrenuti taj negativni trend. Njihove računice pokazuju da će profit od OI 2008. premašiti rekordni iznos koji je ostvaren u Los Angelesu.

LONDON - Reprezentativni branič SCG Nemanja Vidić (24) u zimskom bi prijelaznom roku trebao pojačati Manchester United. Vrijednost njegova transfera procjenjuje se na sedam milijuna funti. Vidić od ljeta 2004. igra za moskovski Spartak, a prije toga bio je član Crvene zvezde. Za njega su interes pokazali i Liverpool te Fiorentina.

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Detroit Pistons - San Antonio Spurs 85:70

Miami Heat - Los Angeles Lakers 97:92

VALENCIA - Stanje legendarnog nogometaša Alfreda Di Stefana (79), koji je u subotu doživio srčani udar, liječnici i dalje ocjenjuju ozbiljnim. "Stanje Alfreda Di Stefana i dalje je ozbiljno iako je on vrlo veselog raspoloženja", izjavila je glasnogovornica bolnice Begona Balerdi. Di Stefano se nalazi u bolnici La Fe u Valenciji, te liječnici smatraju da će se morati podvrgnuti operaciji ugradnje srčane premosnice što je za osobu u njegovim godinama vrlo rizičan potez.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙