FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kanađanin pristao s bivšom ženom podijeliti dobitak na lotu

TORONTO, 22. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Kanađanin optužen da jebivšoj ženi zatajio dobitak od 30 milijuna kanadskih dolara (21milijun eura) pristao joj je isplatiti dio dobitka, prenosiinformativna tv-mreža CBC.
TORONTO, 22. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Kanađanin optužen da je bivšoj ženi zatajio dobitak od 30 milijuna kanadskih dolara (21 milijun eura) pristao joj je isplatiti dio dobitka, prenosi informativna tv-mreža CBC.

Nynna Ionson, bivša plesačica egzotičnih plesova koja se sama brine o njihovo četvoro djece i prima socijalnu pomoć tvrdi da i dalje održava vezu s bivšim mužem Rayom Sobeskim, od kojega je tražila polovicu dobitka.

Sobeski koji je čekao gotovo godinu dana do isplate osvojenog iznosa, rekao je da sudski dokumenti o rastavi od treće žene Nynne dokazuju da se od nje rastao puno prije kupnje dobitnog listića u travnju 2003.

Nynna tvrdi suprotno i kaže da je njegov listić postao dobitni baš onoga dana kada su u motelu vodili ljubav i da je tek sutradan iz novina saznala za njegovo iznenadno bogatstvo.

Odvjetnici bivših supružnika ne žele otkriti kako su ih nagovorili na prijateljski dogovor, dodaje CBC.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙