FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australci u rekordnom roku prodali sve ulaznice za SP u Njemačkoj

SYDNEY, 20. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Nogometni savez Australijeobjavio je danas da su u rekordnom roku prodane sve ulaznice za SP uNjemačkoj. Australci su dobili 8.500 ulaznica, a prodaja je obavljenaputem interneta.
SYDNEY, 20. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Nogometni savez Australije objavio je danas da su u rekordnom roku prodane sve ulaznice za SP u Njemačkoj. Australci su dobili 8.500 ulaznica, a prodaja je obavljena putem interneta.

Prema riječima izvršnog direktora Nogometnog saveza Australije Johna O'Neilla, ulaznice su prodane u svega nekoliko minuta. Za 8.500 raspoloživih ulaznica bilo je skoro dvostruko više zainteresiranih.

Na prodaju ulaznica putem interneta bilo je mnogo kritika, zajedljivo se isticalo kako će ulaznice dobiti oni koji uopće nisu nogometni fanovi, već su "brzi na mišu". No, John O'Neill odbacuje takve kritike, te napominje kako je prodaja putem interneta najtransparentniji način raspodjele karata.

Oni koji su uspjeli doći do ulaznica sada se suočavaju s još jednim velikim problemom, kako pronaći hotelski smještaj u Njemačkoj. Australija je u skupini s Japanom, Brazilom i Hrvatskom, a igrat će u Kaiserslauternu, Muenchenu i Stuttgartu. Samo dan nakon objave ždrijeba 9. prosinca rezerviran je veći dio hotelskih kapaciteta u tim gradovima, a australski navijači tuže se i na njemačke hotelijere, koji su drastično podigli cijene.

Iako Australija još nije objavila gdje će biti smješteni njihovi reprezentativci za vrijeme SP-a, s velikom se sigurnošću može tvrditi da će to biti u Bavarskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙