FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet: Beckham ima 111 milijuna eura

LONDON, 7. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Igrač madridskoga Reala DavidBeckham najbogatiji je britanski nogometaš čije se bogastvoprocjenjuje na 111 milijuna eura, tvrdi magazin FourFourTwo.
LONDON, 7. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Igrač madridskoga Reala David Beckham najbogatiji je britanski nogometaš čije se bogastvo procjenjuje na 111 milijuna eura, tvrdi magazin FourFourTwo.

Iza Beckhama je napadač Arsenala Nizozemac Dennis Bergkamp sa 55 milijuna eura, dok je treći Michael Owen iz Newcastle Uniteda, koji ima 44 milijuna eura.

Lista poznatoga magazina uključuje sve koji su na neki način povezani sa nogometom, bez obzira na nacionalnost, pa je tako najbogatiji trener Portugalac Jose Mourinho koji je u Chelseu za 18 mjeseci zaradio 29.5 milijuna eura, dva i pol milijuna više od Sir Alexa Fergusona, trenera Manchester Uniteda.

Naravno, vlasnik Chelsea Rus Roman Abramovič daleko je ispred svih sa osobnim bogastvom koje prelazi 15 milijardi eura. Drugi je na toj listi vlasnik Tottenhama Joseph Lewis sa 2.9 milijardi eura, dok je Beckham ukupno tek 32.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙