FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Neispravna plinska cijev ili kvar u kaminu uzrok smrti

MEDULIN,19. prosinca 2005.(Hina) - Neispravna plinska cijeva ili kvarna dovodu zraka u kaminu najvjerojatnije su uzrok smrti 51-godišnjegJosipa Bohuckog i 41-godišnje Doris Chellich koji su danas oko podnevapronađeni u obiteljskoj kući u Medulinu, izvijestila je danas istarskaPolicijska uprava.
MEDULIN,19. prosinca 2005.(Hina) - Neispravna plinska cijeva ili kvar na dovodu zraka u kaminu najvjerojatnije su uzrok smrti 51-godišnjeg Josipa Bohuckog i 41-godišnje Doris Chellich koji su danas oko podneva pronađeni u obiteljskoj kući u Medulinu, izvijestila je danas istarska Policijska uprava.

Istražni sudac Županijskog suda u Puli Svetislav Vujić naložio je obdukciju unesrećenih i vještačenje unutarnjih bojlera i dovoda zraka u kamin, jer na njihovim tijelima nisu pronađeni tragovi nasilja koji bi upućivali na moguću nasilnu smrt.

Policiju su o tom događaju obavijestili susjedi koji su tom izvanbračnom paru višekratno zvonili na vrata, no bez odgovora.

Ujedno kćeri i zetu preminulog Bohuckog, koji žive na drugom ulazu kuće, također je bilo sumnjivo što su njihovi automobili predugo bili parkirani u dvorištu pa su i oni obavijestili policiju o mogućoj nesreći.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙