FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: obdukcijom nije utvrđen uzrok smrti novorođenčeta

ŠIBENIK, 6. prosinca 2005. (Hina) - Obdukcijom u Zavodu za sudskumedicinu u splitskom KB-u nije utvrđen uzrok smrti muškognovorođenčeta koje je u nedjelju popodne pronađeno u zahodskoj školjciu obiteljskom stanu u Šibeniku, a identitet majke se još utvrđuje,priopćila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, 6. prosinca 2005. (Hina) - Obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu u splitskom KB-u nije utvrđen uzrok smrti muškog novorođenčeta koje je u nedjelju popodne pronađeno u zahodskoj školjci u obiteljskom stanu u Šibeniku, a identitet majke se još utvrđuje, priopćila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava.

Mrtvo novorođenče pronašao je brat 38-godišnje vlasnice stana, koja je već nekoliko dana u bolnici, i o tome obavijestio policiju.

Policija radi istrage još ne otkriva imena žene i njezina brata, kao ni adresu stana u kojem je pronađeno mrtvo dijete, a neslužbeno se doznaje da se stan nalazi u gradskom predjelu Meterizama.

Glasnogovornica šibenske policije Rosanda Truta potvrdila je da je 38-godišnja vlasnica stana živjela sa šesnaestgodišnjom kćeri, koja je nakon njezina odlaska u bolnicu smještena kod rodbine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙