FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gaza: Izrael nastavio sa zračnim napadima

GAZA, 19. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Izraelski zrakoplovinastavili su rano u ponedjeljak sa zračnim napadima na pojas Gaze, avojni izvori tvrde da su ciljane ceste koje palestinski militantikoriste kao transportne rute za prijevoz raketa koje ispaljuju naIzrael.
GAZA, 19. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Izraelski zrakoplovi nastavili su rano u ponedjeljak sa zračnim napadima na pojas Gaze, a vojni izvori tvrde da su ciljane ceste koje palestinski militanti koriste kao transportne rute za prijevoz raketa koje ispaljuju na Izrael.

Dva projektila eksplodirala su nedaleko stambenih četvrti u gradu Beit Lahiya u sjevernom dijelu Gaze, pri čemu je razbijeno dosta prozorskih stakala i oštećeno nekoliko kuća. Palestinci tvrde da su od 'šrapnela' lakše ranjena dva liječnika.

"Ciljevi zračnih napada su četiri pristupne rute na sjeveru Gaze, koje teroristi koriste kako bi dopremili rakete u područja iz kojih ih ispaljuju na ciljeve u Izraelu", izjavio je glasnogovornik izraelske vojske.

U najmanje devet zračnih napada u nedjelju ranjena su četiri Palestinca - tri policajca i jedno dijete, objavili su liječnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙