FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: Mladić u policijskoj postaji preminuo od upale pluća

RIJEKA,17. prosinca 2005.(Hina) - Mladić kojeg su djelatnici policijejutros u 5,20 sati pronašli mrtva u prostorijama za zadržavanje Prvepolicijske postaje u Rijeci, preminuo je od prirodne gnojne upalepluća, priopćeno je večeras iz Policijske uprave primorsko-goranske.
RIJEKA,17. prosinca 2005.(Hina) - Mladić kojeg su djelatnici policije jutros u 5,20 sati pronašli mrtva u prostorijama za zadržavanje Prve policijske postaje u Rijeci, preminuo je od prirodne gnojne upale pluća, priopćeno je večeras iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Uzrok smrti utvrđen je danas popodne obdukcijom koja je obavljena u riječkom Zavodu za sudsku medicinu.

Josip Horvat (1987.) iz Dražica nedaleko Rijeke uhićen je jučer u 13,15 sati radi sumnje da je počinio krađu u središtu Rijeke. Tijekom obrade uvrđeno je da je počinio najmanje dvije krađe.

U PU primorsko-goranskoj napominju da je preminuli Horvat već bio prijavljivan zbog više kaznenih djela zloporabe opojnih droga, krađa, teških krađa i razbojničke krađe te da je bio na metadonskoj terapiji odvikavanja od droga.

Uhićeni mladić jučer je smješten u prostorije za zadržavanje u policijskoj postaji jer su danas trebale biti nastavljene kriminalistička obrada i istražne radnje.

Djelatnici policije više su puta obilazili uhićenika, a posljednji put jutros u 5,20 sati, kada je uočeno da je preminuo, što je potvrdio i liječnik.

Tijekom očevida obavljen je pregled tijela na kojem nisu pronađeni tragovi koji bi mogli ukazivati na uzrok smrti, pa je obavljena obdukcija i utvrđen uzrok smrti.

U priopćenju također stoji da je policija danas osnovala poseban tim u kojem su policijski službenici iz sjedišta PU primorsko-goranske i sjedišta Ministarstva unutarnjih poslova. Oni detaljno istražuju sve okolnosti koje su prethodile smrti uhićenika i provedbu kriminalističke obrade, kako bi utvrdili zakonitosti taktike i metodologije postupanja policijskih službenika u odnosu na uhićenika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙