FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog nesretne ljubavi neznancu ostavio dijamantni prsten

BOSTON, 16. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Jedan je anonimnidarivatelj ostavio dijamantni zaručnički prsten vlasnikunezaključanoga automobila u zapadnome dijelu Massachusettsa uz porukuda je razočaran u ljubavi.
BOSTON, 16. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Jedan je anonimni darivatelj ostavio dijamantni zaručnički prsten vlasniku nezaključanoga automobila u zapadnome dijelu Massachusettsa uz poruku da je razočaran u ljubavi.

"Sretan Božić. Hvala vam što ste auto ostavili nezaključan. Umjesto da vam ukradem auto, dao sam vam dar. Nadam se da će to dobiti netko koga volite, jer moje ljubavi više nema. Čestit vam Božić", pisalo je na poruci uz prsten od bijeloga zlata na kojemu su i tri dijamanta.

Pronađen je 7. prosinca na sjedalu auta parkirana na željezničkoj stanici u Westboroughu, pedesetak kilometara od Bostona. Četiri dana poslije vlasnik automobila je prijavio što je pronašao.

"Čini se da je slučajno ostavljen baš ondje", rekao je Paul Donnelly, policajac iz Westborougha. "Čini se da je tražen nezaključan auto", rekao je.

Policija je objavila da je muškarcu koji je pronašao prsten 37 godina. Prsten je dao procijeniti, saznao je da vrijedi 15 tisuća dolara i odlučio ga je zadržati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙