FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australska banka ispričala se zbog "priručnika o njegovanoj vanjštini"

CANBERRA , 5. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Uprava jedne odaustralskih najvećih banaka, Commonwealth Bank, u ponedjeljak seispričala zbog "priručnika o njegovanoj vanjštini" u kojoj se, međuostalim, zaposlenicima savjetuje da nose donje rublje u boji kože teda nikako ne nose "glancaste" čarape, jer noge u njima izgledajudeblje, no on je i dalje na snazi.
CANBERRA , 5. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Uprava jedne od australskih najvećih banaka, Commonwealth Bank, u ponedjeljak se ispričala zbog "priručnika o njegovanoj vanjštini" u kojoj se, među ostalim, zaposlenicima savjetuje da nose donje rublje u boji kože te da nikako ne nose "glancaste" čarape, jer noge u njima izgledaju deblje, no on je i dalje na snazi.

U priručniku se također savjetuje da veličina naušnica kod zaposlenica ne bi smjela biti veća od najmanje australske kovanice te da bankovne zaposlenice ne bi smjele imati više od dva prstena na svakoj ruci.

"Upute su ipak samo upute i tako ih treba shvatiti, nikako ne osobno", rekao je jedan o članova uprave banke Hugh Harley. "Ispričavam se svim zaposlenicima koji su se osjetili povrijeđenima ili im je bilo neugodno kada su se upute komentirale".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙