FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP rukomet: Hrvatska - Norveška 25:37

ST PETERBURG, 16. prosinca 2005. (Hina) - U susretu posljednjeg, trećegkola Skupine 1, drugog kruga Svjetskog prvenstva rukometašica, što seodržava u St. Peterburgu, reprezentacija Hrvatske je izgubila odNorveške 25:37 (12:18).
ST PETERBURG, 16. prosinca 2005. (Hina) - U susretu posljednjeg, trećeg kola Skupine 1, drugog kruga Svjetskog prvenstva rukometašica, što se održava u St. Peterburgu, reprezentacija Hrvatske je izgubila od Norveške 25:37 (12:18).

Hrvatske rukometašice su tako drugi krug natjecanja završile najvećim porazom na prvenstvu. Iako su u susretima s polufinalisticama turnira, Rusijom i Mađarskom, izgubile s jednim pogotkom razlike, u dvoboju protiv europskih prvakinja doživjele su poraz sa 12 pogodaka razlike. Najbolja igračica u hrvatskim redovima bila je vratarka Ivana jelčić sa čak 19 obrana, no njezin sjajan nastup nisu iskoristile njezine suigračice.

Hrvatska je natjecanje u drugom krugu okončala na posljednjem mjestu Skupine 1 bez bodova, a osim naših igračica drugi krug su bez boda zaključile i Francuskinje.

U polufinalu SP-a igrat će Rusija i Danska, te Rumunjska i Mađarska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙