FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kolnici skliski, ima i poledice

ZAGREB, 16. prosinca 2005. (Hina) - Kolnici su jutros vlažni i skliskiu većem dijelu unutrašnjosti, a zbog niskih temperatura, moguća jepoledica, u Lici i Gorskom kotaru, kao i na drugim cestama, posebicena mostovima i vijaduktima.
ZAGREB, 16. prosinca 2005. (Hina) - Kolnici su jutros vlažni i skliski u većem dijelu unutrašnjosti, a zbog niskih temperatura, moguća je poledica, u Lici i Gorskom kotaru, kao i na drugim cestama, posebice na mostovima i vijaduktima.

Po izvješću Hrvatskoga autoklub u 7 sati, magla mjestimice smanjuje vidljivost na području autocesta: A1 Zagreb-Split dionicama Zagreb-Karlovac, tunel Mala Kapela-Otočac i Gospić-tunel Sveti Rok, te na A3 Bregana-Lipovac, dionici Novska-Velika Kopanica, pa je nužno voziti opreznije.

Skela na graničnom prijelazu Davor (Brodsko-posavska županija) i dalje prevozi samo putnike. Pojačan je promet teretnih vozila na ulasku graničnih prijelaza Bregana i Macelj, na izlasku iz Slovenije na Bregani se čeka oko 9 sati, a na Macelju oko 4 sata. Povremeno je pojačan i promet teretnih vozila na GP Bajakovo. Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekt za otok Cres na liniji Brestova-Porozina do daljnjega prevozi samo osobna vozila. Ostali trajekti plove redovito, bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙