FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ceste su mokre, temperature niske

ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Ceste su mokre, a temperatureniske, ponegdje ima razmočena snijega na kolniku, osobito na cestama uunutrašnjosti, te u Lici i Gorskom kotaru, izvijestio je jutrosHrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Ceste su mokre, a temperature niske, ponegdje ima razmočena snijega na kolniku, osobito na cestama u unutrašnjosti, te u Lici i Gorskom kotaru, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog zaleđena kolnika i više prometnih nezgoda zatvorena je brza cesta Solin-Klis ( D1).

Snijeg mjestimice pada na autocesti A3 Bregana-Županja, dionici Velika Kopanica-Županja, te usporava promet.

Lička magistrala (D 1), otvorena ja za sve kategorije vozila, pa njome smiju prometovati i teretna vozila, ali uz zimsku opremu.

Usporeno se prometuje i na dijelovima autoceste A1 Zagreb-Split, na dionici Vrpolje-Dugopolje brzina je zbog mokrog kolnika i niskih temperatura ograničena na 80 km/h. Na dionici južni portal tunela Sv.Rok-vijadukt Božići brzina je ograničena na 40 km/h.

Na D 25 Gospić-Karlobag, smiju prometovati sva vozila, uz zimsku opremu.

Zbog zimskih uvjeta, na ŽC 5169 Bjelopolje-Lapac, dopušten je promet samo osobnim vozilima, uz zimsku opremu.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom zatvoren je promet, a zbog mjestimice sniježnih nanosa za ostala vozila obavezna je uporaba zimske opreme na nekim cestama u Lici, Gorskom kotaru i dalmatinskom zaleđu.

Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj pojačan je promet teretnih vozila na izlasku iz Slovenije. Povremeno je pojačan i izlaz teretnih vozila na GP Macelj.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙