FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ukinuti zimski uvjeti na većini cesta

ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Od 7 sati ukinuti su zimski uvjetina većini cesta kroz Liku i Gorski kotar, izvijestio je jutros HAK.
ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Od 7 sati ukinuti su zimski uvjeti na većini cesta kroz Liku i Gorski kotar, izvijestio je jutros HAK.

Za prikoličare i tegljače još su ostale zatvorene ceste A 6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Bosiljevo 1 i D 25 na dijelu Gospić-Karlobag.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, treba voziti pozornije, a na cestama kroz Liku, Gorski kotar te u Slavoniji na širem području Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Velike Kopanice ima snijega. Zbog niskih temperatura nužan je oprez zbog moguće poledice na mostovima te kroz usjeke.

Zbog bure Krčki i Paški most te dionica Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Sv. Marije Magdalene zatvoreni su za I. skupinu vozila (motocikle, vozila sa kamp prikolicama i autobuse na kat).

Promet teče usporeno i na dionici A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Delnice, gdje je zbog bočnih udara vjetra na snazi zabrana prometovanja za vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Zbog olujnog vjetra vozi se sporije dionicom A1 Zagreb-Split, od tunela Sv. Rok do čvora Zadar 2.

HAK upozorava vozače na moguće odrone zemlje i kamenja na ceste kroz Liku i Gorski Kotar, te duž Jadranske magistrale.

Zbog izlijevanja rijeka iz korita, još su za sav promet zatvorene neke dionice cesta.

Graničnim prijelazima osobna i teretna vozila prometuju bez čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙