FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI - Vlada oduzela organizatorima 64 milijuna

RIM, 15. prosinca 2005. (Hina/STA) - Problemi s organizacijom Zimskiholimpijskih igara u Torinu se nastavljaju. Svega 50-tak dana prijepočetka OI, talijanska Vlada je oduzela organizatorima igara obećanih64 milijuna eura. Odluku Vlade još mora potvrditi i parlament.
RIM, 15. prosinca 2005. (Hina/STA) - Problemi s organizacijom Zimskih olimpijskih igara u Torinu se nastavljaju. Svega 50-tak dana prije početka OI, talijanska Vlada je oduzela organizatorima igara obećanih 64 milijuna eura. Odluku Vlade još mora potvrditi i parlament.

Još veće probleme Vlada je donijela odlukom da se ne organizira nagradna igra, od koje su organizatori očekivali 24 milijuna eura zarade.

"Bez pomoći vlade organizacija OI je pod velikim znakom pitanja. Nećemo biti u mogućnosti platiti ljude koji naporno rade već danima, a pitanje je hoće li se Paraolimpijske igre uopće održati," kazao je gradonačelnik Torina, Sergio Chiamparino. Zabrinut je i pomoćnik ministra za sport, Mario Pescante. "Svi znamo da Vlada mora pomoći, jedini tako možemo uspješno organizirati OI.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙