FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Italija: Albertini završio karijeru

MILANO, 5. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Bivši talijanskireprezentativac i nogometaš Milana Demetrio Albertini objavio je kakoprekida karijeru u 34. godini, ali je i najavio kako uskoro postajetrenerom.
MILANO, 5. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Bivši talijanski reprezentativac i nogometaš Milana Demetrio Albertini objavio je kako prekida karijeru u 34. godini, ali je i najavio kako uskoro postaje trenerom.

Albertini je bio standardni član postave AC Milana koja je devedsetih godina osvojila pet naslova prvaka Italije i naslov europskog prvaka 1994, dok je za talijansku reprezentaciju odigrao 79 utakmica. Iz Milana je 2002. otišao u Atletico Madrid, potom je igrao za Lazio i Atalantu, a zadnji klub u karijeri mu je bila Barcelona, za koju je, doduše, odigrao svega pet utakmica.

Nakon ovakve karijere logično je da odem u trenere, a imao sam od koga učiti jer su me u Milanu vodili Fabio Capello i Arrigo Sacchi, kazao je Albertini, koji nije prihvatio ponudu svog bivšeg suigrača Roberta Donadonia da zaigra za Livorno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙