FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka donira Hrvatskoj dva milijuna eura za tehničku pomoć

ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Njemačka vlada dodijelit ćeHrvatskoj dva milijuna eura za bilateralnu tehničku pomoć u 2005.godini, stoji u sporazumu kojeg su u srijedu potpisali predstavnicihrvatskog Minstarstva vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI)i njemačkog Saveznog ministarstva za gospodarsku suradnju i razvoj.
ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Njemačka vlada dodijelit će Hrvatskoj dva milijuna eura za bilateralnu tehničku pomoć u 2005. godini, stoji u sporazumu kojeg su u srijedu potpisali predstavnici hrvatskog Minstarstva vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) i njemačkog Saveznog ministarstva za gospodarsku suradnju i razvoj.

Prema priopćenju MVPEI-a, novac je namijenjen za novi projekt Razvoj sustava strukovnog obrazovanja, proširenje postojećeg projekta Integrirano upravljanje obalnim područjem i završetak projekta Izgradnja katastarskog sustava.

Zapisnik o radnim razgovorima između dvaju ministarstava potpisali su Davor Čilić, pomoćnik ministrice za koordinaciju programa pomoći i suradnje s Europskom unijom i Leo Kreuz, koordinator njemačkog ministartva za suradnju sa zemljama jugoistočne Europe, Turskom i Iranom, stoji u priopćenju MVPEI-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙