FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Donatella Versace: Elton John me spasio od kokaina

MILANO, 14. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Elton John je odigrao ključnuulogu u spašavanju Donatelle Versace od njene dugogodišnje ovisnosti okokainu uvjerivši je da se prijavi u kliniku za odvikavanje u Arizoni,piše Corriere dela Sera.
MILANO, 14. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Elton John je odigrao ključnu ulogu u spašavanju Donatelle Versace od njene dugogodišnje ovisnosti o kokainu uvjerivši je da se prijavi u kliniku za odvikavanje u Arizoni, piše Corriere dela Sera.

Donatella Versace (50) je kazala kako je liječenju bila podvrgnuta prije godinu dana u istoj klinici u koji se nedavno liječila i Kate Moss.

Versace je kazala da je treba zahvaliti dugogodišnjem prijatelju Eltonu Johnu za odbacivanje godina ovisnosti o kokainu koje su uslijedile nakon ubojstva njenog brata Giannija koji je ubijen ispred svoje kuće u Miami Beachu 1997. godine.

"Srela sam Eltona mjesec dana prije odvikavanja na koncertu u čast Gianniju u Bariju. Plakala sam cijelo večer i molila ga za pomoć. Razumio me", rekla je Donatella.

"Bio je u mojoj kući u Milanu 30. lipnja 2004. godine zajedno s nekoliko prijatelja. Otišla sam u kupaonu napudrati nos i zatvorili su me. Rekli su mi da zrakoplov za Arizonu treba krenuti. Bila sam šokirana ali sam shvatila da je došao trenutak", rekla je Donatella.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙