FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zrakoplov German Wingsa zbog kvara prisilno sletio u Zagreb

ZAGREB, 11. prosinca 2005. (Hina) - Zrakoplov tvrtke German Wingsa naletu Zagreb - Koeln danas se zbog tehničkih problema nakon polijetanjau 12,30 sati morao vratiti u zagrebačku Zračnu luku, zbog čega su sveslužbe bile u pripravnosti, izvijestio je večeras voditelj zračnogprometa zagrebačke Zračne luke.
ZAGREB, 11. prosinca 2005. (Hina) - Zrakoplov tvrtke German Wingsa na letu Zagreb - Koeln danas se zbog tehničkih problema nakon polijetanja u 12,30 sati morao vratiti u zagrebačku Zračnu luku, zbog čega su sve službe bile u pripravnosti, izvijestio je večeras voditelj zračnog prometa zagrebačke Zračne luke.

Zrakoplov je uredno sletio i nije bilo potrebe ni za kakvom intervencijom i sve je sretno završilo, izvijestio je voditelj zračnog prometa.

Nitko nije ozlijeđen, a svi putnici iz zrakoplova German Wingsa drugim su zrakoplovom otputovali u Njemačku.

Zrakoplov je poletio iz zagrebačke Zračne luke u 12,30 sati i nedugo nakon polijetanja pilot je kontroli leta prijavio da ima tehničkih problema sa zrakoplovom i da se vraća. Sve službe - vatrogasci, ambulantna služba i aerodromsko osoblje bile su u pripravnosti kako bi pomogle u slučaju nesreće, rekao je.

Pojedinosti o kvaru bit će poznate nakon što mehaničari te tvrtke pregledaju zrakoplov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙