FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"3. maj" isporučio motor za Južnu Koreju

RIJEKA,11. prosinca 2005.(Hina) - Tvornica motora i dizalica riječkebrodogradilišne industrije "3. maj" danas je službeno isporučila motorjužnokorejskome brodogradilištu "Dong Yang", priopćila je tatvornica.
RIJEKA,11. prosinca 2005.(Hina) - Tvornica motora i dizalica riječke brodogradilišne industrije "3. maj" danas je službeno isporučila motor južnokorejskome brodogradilištu "Dong Yang", priopćila je ta tvornica.

U priopćenju se ističe da je riječ o sporohodnome brodskom motoru "3. maj - Sulzer", najveće snage 10.158 kilowata, prvome od osam takvih motora ugovorenih s davateljem licencije "Wartsila Switzerland" za isporuku južnokorejskome brodogradilištu.

Šest motora planirano je za isporuku godine 2006., a posljednji u siječnju 2007. Vrijednost cjelokupnog posla je 22 milijuna američkih dolara.

Tvornica motora i dizalica "3. maj" u knjizi narudžaba ima 20 motora od kojih je polovica namijenjena ugradnji u brodove koji se grade u brodogradilištu "3. maj".

Tvornice je orijentirana prema što većem izvozu te s davateljem licencije za motore "Wartsila Switzerland" pregovara o novim ugovorima za izgradnju motora, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙