FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija ispitivala princa Charlesa o Dianinoj smrti

LONDON, 11. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Policija je prošlog tjednaispitivala princa Charlesa o smrti njegove bivše supruge, princezeDiane koja je poginula u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. god.,objavio je u nedjelju list Sunday Times.
LONDON, 11. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Policija je prošlog tjedna ispitivala princa Charlesa o smrti njegove bivše supruge, princeze Diane koja je poginula u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. god., objavio je u nedjelju list Sunday Times.

Lord John Stevens, bivši načelnik londonske policije, s Charlesom se susreo u njegovoj rezidenciji Clarence House u centru Londona, kako bi ga ispitao o još uvijek nedefiniranim okolnostima nesreće.

Istraživanje tog slučaja je u Velikoj Britaniji pokrenuto prije dvije godine, čini se zbog glasina o mogućoj uroti koja bi za posljedicu imala Dijaninu smrt.

"Predstavnici princa Charlesa mogu službeno potvrditi da se Lord Stevens susreo s princom, u okviru istrage smrti princeze Dijane", kazao je jedan od glasnogovornika princa od Wales za Sunday Times.

"Nemamo komentara. No ne želimo nikoga zavaravati. Nismo skrivali da se princ Charles treba sastati s lordom Stevensom, a ja sada mogu potvrditi da je do tog susreta došlo", šturo je objasnio.

Dijana se za Charlesa udala 1981. god. a od njega se rastala 11 godina kasnije. Princeza (36), njezin partner Dodi al Fayed i njihov vozač Henri Paul poginuli su u automobilskoj nesreći u tunelu koji se proteže uz Seinu 31.kolovoza 1997. god. Nakon dvije godine istraživanja slučaja, francuska je policija zaključila da je uzrok nesreće bio neprilagođena brzina i alkoholizirano stanje vozača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙