FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospić: Potpora uhićenom generalu Gotovini

GOSPIĆ, 8. prosinca 2005. (Hina) - Potporu uhićenom generalu AntiGotovini kasno večeras uputilo je 50-tak gospićkih dragovoljacaDomovinskog rata i branitelja, koji su se na kratko okupili na trguStjepana Radića u Gospiću.
GOSPIĆ, 8. prosinca 2005. (Hina) - Potporu uhićenom generalu Anti Gotovini kasno večeras uputilo je 50-tak gospićkih dragovoljaca Domovinskog rata i branitelja, koji su se na kratko okupili na trgu Stjepana Radića u Gospiću.

"S ovog mjesta u povodu sramnog uhićenja generala Gotovine ispred udruga proizišlih iz Domovinskog rata s područja grada Gospića - junačkog grada koji se branio i obranio, poručujemo mu da se drži kao što se držao u proteklih pet godina i da smo na njegovoj strani", izjavio je predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 90./91. Ivica Čačić.

Naglasio je da hrvatski narod, hrvatska policija i Hrvatska vojska u tijeku obrambenoga Domovinskog rata nisu učinili nikakve stvari za kojima bi se trebalo žaliti.

"Poštujemo riječi zakonodavca i tijela državne vlasti kada kažu da treba poštivati zakone koji su doneseni tijekom i nakon Domovinskog rata o suradnji s Haaškim tribunalom, što znači da onaj tko je počinio zločin treba odgovarati", zaključio je Ivica Čačić.

Okupljeni su se nakon nekoliko minuta razišli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙