FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gerry Glitter priznao da je spavao s 11-godišnjakinjom u Vijetnamu

HANOJ , 8. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Bivša britanska rock-zvijezda iz70-ih godina Gary Glitter, uhićen u Vijetnamu i optužen za"bludničenje nad djecom", priznao je da je pozvao jednu 11-godišnjudjevojčicu da spava u njegovom krevetu, ali niječe da ju je seksualnouznemiravao, navela je policija u četvrtak.
HANOJ , 8. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Bivša britanska rock-zvijezda iz 70-ih godina Gary Glitter, uhićen u Vijetnamu i optužen za "bludničenje nad djecom", priznao je da je pozvao jednu 11-godišnju djevojčicu da spava u njegovom krevetu, ali niječe da ju je seksualno uznemiravao, navela je policija u četvrtak.

"Prošlog tjedna je rekao policiji da je pozvao jednu 11-godišnju djevojčicu da dođe k njemu i s njim provede noć, ali tvrdi da ju nije seksualno zlostavljao", rekao je ravnatelj policije pokrajine Vung Tau gdje je Glitter pritvoren.

"Do sada nemamo nikakav dokaz za ono što priča. On je do sada odbacio sve optužbe o seksualnom zlostavljanju djece u Vijetnamu", dodao je taj dužnosnik.

Gary Glitter (61), pravim imenom Paul Francis Gadd, uhićen je 19. studenoga u zračnoj luci u Ho Ši Minu kada je pokušao pobjeći u Tajland.

Jedna 12-godišnjakinja Vijetnamka ga je prethodno optužila da je s njom imao seksualne odnose. Prošlog tjedna je policija navela da je još jedna 11-godišnjakinja njegova moguća žrtva.

Ako se utvrdi da je imao seksualne odnose s djevojčicama Glitteru bi prema vijetnamskom zakonu mogla biti dosuđena čak i smrtna kazna.

Pjevač je 1999. odsjedio četiri mjeseca u zatvoru nakon što je u Velikoj Britaniji osuđen zbog posjedovanja 4.000 pornografskih fotografija dječaka i djevojčica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙