FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Di Caprio će snimati dokumentarac o potrebi zaštite okoliša

LOS ANGELES , 8. prosinca 2005. (Hina/APF) - Američka filmska zvijezdaLeonardo Di Caprio, poznat kao angažirani zagovornik zaštite okoliša,snimat će dokumentarni film o ekološkom stanju na našem planetu,izvijestio je u četvrtak njegov glasnogovornik.
LOS ANGELES , 8. prosinca 2005. (Hina/APF) - Američka filmska zvijezda Leonardo Di Caprio, poznat kao angažirani zagovornik zaštite okoliša, snimat će dokumentarni film o ekološkom stanju na našem planetu, izvijestio je u četvrtak njegov glasnogovornik.

U dugometražnom dokumentarcu pod nazivom "Jedanaesti sat", bit će obrađena tema potrebe hitnog djelovanja nakon nedavnih brojnih prirodnih katastrofa, koje prijete i dalje, s obzirom da se čovjek prema okolišu uglavnom nastavlja ponašati na isti način", stoji u priopćenju, a aludira se na sezonu uragana i sličnih vremenskih nepogoda koje su odnijele mnoge ljudske živote u Sjedinjenim Državama, ali i u drugim dijelovima našeg planeta.

"Klimatske promjene i globalno zagrijavanje su prioriteti kad je riječ o okolišu, s kojima se trebamo što prije suočiti i puno su veći problemi nego što nam se čini, a čovječanstvo bi ih trebalo što prije početi rješavati", rekao je Di Caprio, zvijezda "Titanika".

"Moramo učiniti sve što možemo kako bismo svijet upozorili na opasno globalno zagrijavanje", kazao je, dodajući kako će se u dokumentarcu ukazati na sredstva i načine potrebne da bi se oporavio narušeni ekosustav.

Ekološki osviješteni 31-godišnji glumac vozi hibridni automobil, a u srpnju je u jednom američkom časopisu izjavio kako je kupio karipski otok na kojem će otvoriti hotel koji će funkcionirati isključivo na prirodno obnovljive energente.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙