FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FBI uhitio pljačkašicu banaka s mobitelom

WASHINGTON, 15. studenog 2005. (Hina/Reuters) - FBI je u utorak uhitio19-godišnjakinju osumnjičenu da je orobila četiri banke u Virginijirazgovarajući na mobitel tijekom pljački, izvijestili su lokalnimediji.
WASHINGTON, 15. studenog 2005. (Hina/Reuters) - FBI je u utorak uhitio 19-godišnjakinju osumnjičenu da je orobila četiri banke u Virginiji razgovarajući na mobitel tijekom pljački, izvijestili su lokalni mediji.

Candice R. Martinez uhićena je u Centervilleu u Virginiji nakon što je jedan agent FBI-a uočio automobil koji se povezuje s pljačkama u području Washingtona, rekla je glasnogovornica FBI-a televiziji CBS.

Mladu ženu koja je opljačkala banke snimile su sigurnosne kamere kako nonšalantno dolazi do bankovnog službenika i predaje mu papir dok istovremeno drži telefon na uhu.

Upitana s kim je osumnjičena razgovarala, glasnogovornica je CBS-u rekla da se to još ne zna. "Nadamo se da će se to otkriti idućih dana", rekla je glasnogovornica dodavši da su vlasti bile preplavljene dojavama nakon što je lice pljačkašice objavljeno na televiziji.

U pljačkama banaka nitko nije ozlijeđen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙