FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisačko-moslavački SDP: HDZ-u ne će pomoći posjeti ministara

SISAK, 7. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednica sisačko-moslavačkogSDP-a i županica Marina Lovrić je, reagirajući na nedavni sastanakministara Kalmete i Čobankovića sa županijskim HDZ-om, ocijenila "dasu ministri , te direktori državnih javnih poduzeća držali stranačkekonferencije za novinstvo i govorili o ispunjavanju predizbornihprograma i obećanja HDZ-a, iako nije riječ o stranačkim, nego održavnim projektima i novcu".
SISAK, 7. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednica sisačko-moslavačkog SDP-a i županica Marina Lovrić je, reagirajući na nedavni sastanak ministara Kalmete i Čobankovića sa županijskim HDZ-om, ocijenila "da su ministri , te direktori državnih javnih poduzeća držali stranačke konferencije za novinstvo i govorili o ispunjavanju predizbornih programa i obećanja HDZ-a, iako nije riječ o stranačkim, nego o državnim projektima i novcu".

Kako je ocijenila Marina Lovrić, toj stranci ne će pomoći ni dolasci ministara, ni državnih dužnosnika," jer je u 13 godina vladavine HDZ u Županiji ostavio neimaštinu, najveću nepismenost, veliku nezaposlenost i gospodarske teškoće".

"Tragedija ne bi bila tolika kad sjednicama Predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a, na kojima su nazočili ministri i državni dužnosnici, ne bi nazočili samo HDZ-ovi općinski načelnici i gradonačelnici", izjavila je Lovrić, dodavši kako je nevjerojatno da se na stranačkim sastancima HDZ-a rješavaju pitanja navoza u Galdovu ili autoceste Zagreb - Sisak.

Izjavila je i da su "županijski predstavnici tražili prijam kod predsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju Grge Ivezića", da su "više puta pismeno tražili razgovor s ministrom financija Ivanom Šukerom", da su "pozvali ministre u službeni posjet Županiji, ali nisu imali vremena za legalno izabranu županijsku vlast".

"Mi poštujemo državnu vlast i tražimo da i ona poštuje lokalnu i regionalnu vlast", rekla je Lovrić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙