FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

P. Posavec Klun ponovno predsjednica zagrebačkoga Županijskog SDP-a

ZAGREB, 20. studenog 2005. (Hina) - Dosadašnja predsjednica zagrebačkeŽupanijske organizacije SDP-a Palma Posavec Klun ponovno je danasizabrana na tu dužnost, kao jedini kandidat, odlukom sudionika izbornekonvencije zagrebačkoga Županijskog SDP-a.
ZAGREB, 20. studenog 2005. (Hina) - Dosadašnja predsjednica zagrebačke Županijske organizacije SDP-a Palma Posavec Klun ponovno je danas izabrana na tu dužnost, kao jedini kandidat, odlukom sudionika izborne konvencije zagrebačkoga Županijskog SDP-a.

Zahvaljujući na ponovno iskazanom povjerenju, predsjednica SDP-a Zagrebačke županije Palma Posavec Klun rekla je da socijaldemokraciju treba učiniti prepoznatljivijom nego što je danas i ustrajati na razvoju Županije. "To ćemo učiniti ostvarujući planove zacrtane u idućemu mandatnom razdoblju s posebnim naglaskom na razvoj gospodarstva i poduzetništva uz socijalnu osjetljivost", dodala je.

Za potpredsjednice su izabrane Mirjana Mataušić-Pišl i Ivana Posavec-Krivec, a na sjednici su izabrani i članovi Županijskog odbora i Nadzornog odbora.

Sudionike konvencije pozdravila je i zamjenica predsjednika SDP-a Željka Antunović, koja im je tom prigodom čestitala što se vrlo uspješno nose s izazovima i krizama koje je SDP prošao. "Zagrebačka Županijska organizacija SDP-a imala je najmanje potresa jer ste shvatili kakva je odgovornost baviti se javnim poslom", istaknula je Željka Antunović.

"Danas smo ponovno gdje smo bili i 2000., pred osvajanjem povjerenja birača, prezentiranjem politike koja može izvući zemlju iz siromaštva i devastacije", rekla je. Istaknula je važnost jačanja koalicijskih odnosa na lokalnoj i regionalnoj razini kako bi se mogla preuzeti zadaća izvlačenja Hrvatske iz krize.

"Bit ćemo stranka koja će biti u stanju pobijediti na izborima, ostvariti programe i omogućiti sigurniji, mirniji i bolji život", poručila je Željka Antunović sudionicima SDP-ove konvencije.

Predsjednik zagrebačkoga SDP-a Milan Bandić, koji je jučer ponovno izabran na tu dužnost, rekao je nazočnima da zajedno idu "dalje, bolje, odlučnije i odgovornije".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙