FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Išli po pijesak, a završili u donjem rublju

ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) - Dvojica mladića pokušala su s jednogotoka na Dravi ukrcati pijesak u kamion, no kad je vodostaj naglonarastao nisu se mogli vratiti na obalu, već su dva sata kasnije svojespasioce dočekali promrzli u donjem rublju.
ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) - Dvojica mladića pokušala su s jednog otoka na Dravi ukrcati pijesak u kamion, no kad je vodostaj naglo narastao nisu se mogli vratiti na obalu, već su dva sata kasnije svoje spasioce dočekali promrzli u donjem rublju.

Mladići su se prije dolaska policije usprkos nabujaloj rijeci pokušali vratiti na obalu ali su naposlijetku bili prisiljeni svući se jer su u pokušaju spašavanja smočili obuću i odjeću.

Varaždinska policija dala se u potragu za mladićima, nakon što joj je jučer oko 18,30 sati jedan od njih telefonom prijavio da su blokirani s kamionom na otoku u blizini brane Šemovec i da se ne mogu vratiti na obalu.

Službenici interventne jedinice čamcem su pretražili područje zvano Šemovački mlaji, a promrzli dvojac pronašli su dva sata nakon što je prijavljen slučaj, priopćila je policija.

Kamion kojim su došli na otok u namjeri da ga natovare pijeskom propao je u tlo pa ga nisu mogli pokrenuti, a na izvlačenje će pričekati dok ne opadne vodostaj Drave.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙