FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maloljetnica naručila ubojstvo oca zbog zabrane izlaska

WELLINGTON, 16. studenog 2005. (Hina/DPA) - Jednašesnaestogodišnjakinja sa Novog Zelanda zatražila je od dvojicemladića da ubiju njenog oca. zato što joj je zabranio izlaske i uveo"policijski sat", objavile su u srijedu lokalne novine.
WELLINGTON, 16. studenog 2005. (Hina/DPA) - Jedna šesnaestogodišnjakinja sa Novog Zelanda zatražila je od dvojice mladića da ubiju njenog oca. zato što joj je zabranio izlaske i uveo "policijski sat", objavile su u srijedu lokalne novine.

Mladići su napali nesretnog oca sa lopatom za vrt i slomili mu nogu, te nanijeli ozljede po glavi, izvijestio je sud za maloljetnike u gradu Christchurchu, nakon što je djevojka, koja sada ima 17 godina, priznala krivnju da je kovala urotu sa namjerom izvršenja ubojstva.

Djevojka je zadržana u istražnom zatvoru uz jamčevinu sa zabranom izlaska radi presude višeg suda, budući je sudac za maloljetnike rekao da je taj zločin previše ozbiljan za mnje kazne koje su maksimum kazni koje maloljetnički sud može izreći, pišu novine The Press.

Dva mladića, stari 17 i 18 godina, tek se trebaju pojaviti pred sudom zbog kovanja urote radi ubojstva i ozljeđivanja oca djevojke.

Odvjetnik koji ju zastupa rekao je da obitelj stoji uz djevojku i otac će se pojaviti na izricanju presude koja je zakazan za siječanj iduće godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙