FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Iznuđivači žrtvi razbili auto, pucali na nju, oteli ju i pretukli

ZAGREB, 28. studenog 2005. (Hina) - Dvadesetpetogodišnji mladić nije nislutio da će umjesto ugodnog subotnjeg provoda u noćnom klubuproživjeti jednosatnu torturu od četvorice iznuđivača za kojimazagrebačka policija i dalje traga.
ZAGREB, 28. studenog 2005. (Hina) - Dvadesetpetogodišnji mladić nije ni slutio da će umjesto ugodnog subotnjeg provoda u noćnom klubu proživjeti jednosatnu torturu od četvorice iznuđivača za kojima zagrebačka policija i dalje traga.

Policija je danas izvijestila da se 25-godišnji mladić, nakon svađe i fizičkog sukoba u noćnom klubu na Medveščaku, "renault meganom" odvezao prema Dubravi. U vožnji je primjetio da ga prati "mercedes", vukovarskih oznaka. Vozač "mercedesa" signalizirao mu je da se zaustavi, a kada je mladić to odbio na njega je jedan od četvorice nepoznatih dvaput zapucao prema njemu. Jedan metak probio je vjetrobransko staklo.

Progonitelji su zatim prednjim dijelom automobila namjerno udarili u stražnji dio "renaulta" kojemu se motor ubrzo ugasio. Kad se mladić zaustavio, u njegov automobil ušla su trojica nepoznatih muškaraca, a jedan od njih ga je više puta udario u glavu. Potom su mu naredili da vozi do parkirališta iza jedne tvornice, a četvrti je vozio iz njih, a nakon što su došli na parkiralište, naredio im je da 25-godišnjaka voze u stan u Šulekovoj ulici. U stanu su ga istukli po glavi, najvjerojatnije pištoljem, i tražili 10.000 eura zbog štete koja je nastala na njihovom "mercedesu".

Mladića su oko 5,30 ujutro pustili na slobodu, nakon što je njegov prijatelj obećao dati u zalog svoj "audi", no zaprijetili su mu da će pucati na njega ako slučaj prijavi policiji.

Mladić se dovezao do Bulvanove ulice, gdje mu je pozlilo, te je nazvao svog brata koji ga je odveo u Kliniku za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Policiji je rekao da je dvojicu od počinitelja znao od ranije po imenima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙