FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: cijene na malo u listopadu porasle 0,6 posto

ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) - U Zagrebu su u listopadu cijene namalo bile više za 0,6 posto nego u rujnu te za 2,8 posto veće nego ulistopadu prošle godine, dok su troškovi života prema rujnu povećaniza 0,9 posto, a prema prošlogodišnjem listopadu za 4,2 posto, objavioje Odjel za statistiku Gradskog zavoda za prostorno uređenje.
ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) - U Zagrebu su u listopadu cijene na malo bile više za 0,6 posto nego u rujnu te za 2,8 posto veće nego u listopadu prošle godine, dok su troškovi života prema rujnu povećani za 0,9 posto, a prema prošlogodišnjem listopadu za 4,2 posto, objavio je Odjel za statistiku Gradskog zavoda za prostorno uređenje.

Po tim su podacima, tijekom prvih deset mjeseci ove godine cijene na malo u Zagrebu bile više za 1,3 posto u odnosu na isto razdoblje lani, dok su troškovi života istodobno porasli za 2,4 posto.

U odnosu na rujan, u listopadu ove godine su cijene roba povećane za 0,6 posto, kao i cijene usluga. Najveće povećanje cijena, od 2,4 posto, bilježe cijene poljoprivrednih prehrambenih proizvoda.

U strukturi troškova života u Zagrebu, cijene roba su u listopadu u odnosu na rujan porasle za 0,9 posto, a cijene usluga za 0,8 posto.

Najviše su pritom povećani troškovi odjeće, obuće i usluga, za 3,7 posto, dok su za 1,7 posto pali troškovi opreme stana i usluga.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙