FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kardinal Bozanić čestitao hrvatskim tenisačima

ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebački nadbiskup kardinal JosipBozanić čestitao je hrvatskoj teniskoj reprezentaciji na čelu sizbornikom Nikolom Pilićem, stručnome vodstvu i Hrvatskom teniskomsavezu na ostvarenju najvećeg uspjeha u teniskome sportu, osvajanjuDavis Cupa, izvijestio je danas Ured zagrebačkog nadbiskupa za odnoses javnošću.
ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić čestitao je hrvatskoj teniskoj reprezentaciji na čelu s izbornikom Nikolom Pilićem, stručnome vodstvu i Hrvatskom teniskom savezu na ostvarenju najvećeg uspjeha u teniskome sportu, osvajanju Davis Cupa, izvijestio je danas Ured zagrebačkog nadbiskupa za odnose s javnošću.

"Tijekom cijelog natjecanja, a napose u samoj završnici koju smo zajedno s vama proživljavali i mi u Domovini, promovirali ste nepobjedivi duh zajedništva, nesebičnosti, solidarnosti, upornosti i htijenja. To je pravi ključ uspjeha i za svaku zajednicu, pa tako i za našu domovinu. Zahvalni smo vam na tome svjedočanstvu i želimo da i dalje svojim zalaganjem i uspjesima budete pravi primjer našim mladima", stoji u čestitki kardinala Bozanića hrvatskim tenisačima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙