FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: tri pljačke u nepuna tri sata

ZAGREB, 18. studenog 2005. (Hina) - U nepuna tri sata u Zagrebu sudanas kasno popodne nepoznati naoružani razbojnici počinili tripljačke, i to u poslovnici Hrvatske pošte, Podravske banke i Hrvatskelutrije, no pritom nisu uporabili oružje i nitko nije ozlijeđen,doznaje se od zagrebačke policije.
ZAGREB, 18. studenog 2005. (Hina) - U nepuna tri sata u Zagrebu su danas kasno popodne nepoznati naoružani razbojnici počinili tri pljačke, i to u poslovnici Hrvatske pošte, Podravske banke i Hrvatske lutrije, no pritom nisu uporabili oružje i nitko nije ozlijeđen, doznaje se od zagrebačke policije.

Dvojica za sada nepoznatih počinitelja, maskiranih i naoružanih manjim automatskim pištoljima, upala su malo poslije 16 sati u poslovnicu Hrvatske pošte u Šeferovoj 4 na Ravnicama gdje su u trenutku pljačke bila tri djelatnika i dvije stranke.

Dvojica pljačkaša, od kojih je jedan na glavi imao motorističku kacigu a drugi šiltericu, nakon pljačke su pobjegli, najvjerojatnije na motoru, rekao je Hini privremeni glasnogovornik zagrebačke Policijske uprave Davor Tor.

Tri sata potom, oko 19 sati u Puškarićevoj 15, maskirani razbojnik je opljačkao Podravsku banku dok su ondje bila dva službenika i čistačica. Zaprijetivši oružjem s jednom je službenicom ušao u trezor, uzeo novac i pobjegao prema trgovačkom centru Mercatone.

Nakon 10 minuta, na drugom kraju grada, na Trešnjevci u Tratinskoj 74, maskirani i naoružani pljačkaš opljačkao je uz prijetnju pištoljem novac iz poslovnice Hrvatske lutrije.

Zbog te tri pljačke policija je pojačala ophodnje na cestama koje su naoružane dugim cijevima, rekao je Tor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙