FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Željezna kći" pobijedila u reality showu

LONDON, 6. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Carol Thatcher, kći željeznelady Margaret Thatcher, majci nije ni rekla da ide u australskudžunglu gdje će sudjelovati u reality showu, a u ponedjeljak jepobijedila u tom nadmetanju.
LONDON, 6. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Carol Thatcher, kći željezne lady Margaret Thatcher, majci nije ni rekla da ide u australsku džunglu gdje će sudjelovati u reality showu, a u ponedjeljak je pobijedila u tom nadmetanju.

"Zadivljena sam, zaprepaštena i šokirana do daske", rekla je ta novinarka nakon pobjede u showu "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here" (Ja sam zvijezda, izvucite me odavde).

Taj reality show kritičari opisuju kao dosad nedotaknuto dno kad je televizijsko smeće u pitanju, ali mu je zato gledanost znatna. Za show se odabire desetero natjecatelja željnih publiciteta i šalje ih se u džunglu da se sami snađu.

Sudionici moraju izvesti cijeli niz napornih i često neukusnih zadataka: jedu ličinke kukaca i plivaju sa zmijama kako bi zaradili ručak.

Živahna mlada Thatcherica, baš u duhu svoje majke, 'željezne lady' Margaret koja je kao premijerka čeličnom šakom vladala Velikom Britanijom osamdesetih, kaže da je uživala u svakom trenutku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙