FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kći Margaret Thatcher sudionica reality-showa

LONDON, 17. studenog 2005. (Hina/AFP) - Carol Thatcher (52), kći bivšekonzervativne premijerke Margaret Thatcher, sudjelovat će od nedjeljeu jednoj od najslavnijih emisija reality showa britanske televizije, uaustralskoj šumi.
LONDON, 17. studenog 2005. (Hina/AFP) - Carol Thatcher (52), kći bivše konzervativne premijerke Margaret Thatcher, sudjelovat će od nedjelje u jednoj od najslavnijih emisija reality showa britanske televizije, u australskoj šumi.

Novinarka i spisateljica Carol Thatcher povjerila je Timesu da svoje planove još nije priopćila majci, iz straha od nepoželjne reakcije bivše premijerke koja je zbog svoje čvrstine stekla nadimak "željezna lady".

"Nisam rekla majci, mislim da će ona biti vrlo kritična, ne mogu baš reći da je to tip emisije koji ona gleda i vjerujem da ću joj reći što sam radila tek kada se vratim", priznala je Carol Thatcher Timesu.

Emisija "Ja sam zvijezda, izvucite me odavde", prati tijekom 15 dana deset pseudo-zvijezda u srcu australske šume gdje su suočeni sa svakodnevnim zastrašujućim, čak ponižavajućim izazovima a sve u potrazi da dođu do hrane za preživljavanje.

Emisija je peta u nizu koji je snimila privatna te kuća ITV i jedna je od najuspješnijih u Britaniji zajedno s Big Brotherom. Uz Carol Thatcher sudjelovat će Antony Costa, bivši pjevač muške skupine Blue, te Jenny Frost, bivša članica ženske skupine Atomic Kitten uz još četvero glumaca iz sapunica poznatih u Britaniji kao Eastender i Emmerdale.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙