FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-Portal u europskoj mreži on-line oglašavanja

ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - T-Portal ušao je u jednu od najvećiheuropskih mreža za on-line oglašavanje, DT-ov "InteractiveMedia",putem koje strani klijenti mogu zakupljivati oglasni prostor naT-Portalu i preko koje hrvatske tvrtke mogu oglašavati na stranimtržištima, izvijestili su iz T-Coma.
ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - T-Portal ušao je u jednu od najvećih europskih mreža za on-line oglašavanje, DT-ov "InteractiveMedia", putem koje strani klijenti mogu zakupljivati oglasni prostor na T-Portalu i preko koje hrvatske tvrtke mogu oglašavati na stranim tržištima, izvijestili su iz T-Coma.

T-Portal i "InteractiveMedia" nastupat će zajedno nudeći mogućnosti kupovine, razvoja i implementacije novih usluga i tehnologija na Internetu, poput softverskih platformi za on-line oglašavanje, integraciju sa Google-om u području web pretraživanja za lokalna tržišta i slično.

Time je T-Portal postao dio šire obitelji ostalih portala DT Grupe u Europi (Austrija, Francuska, Njemačka, Portugal, Španjolska i Švicarska) u koju su, navode iz T-Coma, uključene neke od najvažnijih europskih web stranica te on-line izdanja novina i magazina u Europi.

"InteractiveMedia je društvo kćer T-Online Internationala AG i jedan od vodećih ponuditelja oglasnog prostora na njemačkome govornom području. Nudi rješenja na području on-line reklamiranja, internetske trgovine, marketinga uz potrošačevu dozvolu, teleteksta, crossmedie i istraživanja tržišta.

Mreža "InteractiveMedia" sastoji se od više od 250 'siteova' različitih sadržaja (automobili, businesss, financije, igre, glazba, vijesti, sport i drugi).

Iz T-Coma dodaju i da T-Portal dnevno zabilježi više od 150 tisuća pojedinačnih posjeta.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙