FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Staro Petrovo Selo: ubio ženu pa sebe

STARO PETROVO SELO, 28. studenoga 2005. (Hina) - SedamdesettrogodišnjiMatija Slišurić, najvjerojatnije u noći s petka na subotu, ubio jesvoju 49-godišnju suprugu Tereziju Slišurić-Janković, a zatim i sebe,izvijestila je policija koja je danas pronašla nesretne supružnike uobiteljskoj kući u Starom Petrovu Selu nedaleko od Nove Gradiške.
STARO PETROVO SELO, 28. studenoga 2005. (Hina) - Sedamdesettrogodišnji Matija Slišurić, najvjerojatnije u noći s petka na subotu, ubio je svoju 49-godišnju suprugu Tereziju Slišurić-Janković, a zatim i sebe, izvijestila je policija koja je danas pronašla nesretne supružnike u obiteljskoj kući u Starom Petrovu Selu nedaleko od Nove Gradiške.

U priopćenju brodsko-posavske Policijske uprave navodi se kako je Matija Slišurić s nekoliko hitaca iz pištolja usmrtio svoju suprugu, a nakon toga jednim hitcem u glavu počinio samoubojstvo.

Očevid je obavio istražni sudac Županijskoga suda u Slavonskome Brodu Mirko Svirčević, koji je kazao kako će se točno vrijeme smrti supružnika znati nakon obdukcije, ali i dodao da je smrt nastupila najmanje 48 sati prije pronalaska tijela.

Susjedi nagađaju kako bi nesreća mogla biti posljedica bračnih razmirica. Iako su godinu dana živjeli zajedno, Matija i Terezija vjenčali su se prije mjesec dana. U kući su ih pronašli i o događaju izvijestili policiju Terezijin sin i zet koji su ju došli potražiti jer se od petka nije javljala na telefon i mobitel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙