FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: pronađeno mrtvo novorođenče

ŠIBENIK, 5. prosinca 2005. (Hina) - Muško novorođenče pronađeno jemrtvo jučer poslijepodne u zahodskoj školjci u obiteljskome stanu uŠibeniku u kojem u tom trenutku nitko nije boravio, izvijestila jejutros šibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, 5. prosinca 2005. (Hina) - Muško novorođenče pronađeno je mrtvo jučer poslijepodne u zahodskoj školjci u obiteljskome stanu u Šibeniku u kojem u tom trenutku nitko nije boravio, izvijestila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava.

Mrtvo novorođenče pronašao je brat 38-godišnje vlasnice stana, koja je već nekoliko dana u bolnici, te je o tome obavijestio policiju.

Vlasnica stana inače živi s malodobnom kćeri, koja je nakon njezina odlaska u bolnicu smještena kod rodbine.

Očevid je obavio istražni sudac Županijskoga suda u Šibeniku Igor Ninić, po čijem je nalogu mrtvo novorođenče prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku radi obdukcije i udvrđivanja njegove dobi, vremena i uzroka smrti, te identiteta majke.

Policija zasad, radi istrage, ne želi otkriti imena 38-godišnje žene i njezina 43-godišnjega brata, ni adresu u Šibeniku na kojoj je pronađeno mrtvo novorođenče.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙